• Pengedar By Negeri
  • Promosi Vivix : Pemangkin Untuk Tampil Cantik Di Hari Raya

    Promosi Vivix datang lagi. 

    Baru beberapa bulan lepas Shaklee announce tentang promosi Vivix, dan kali ini ia berulang lagi. 

    Memang pilihan yang sangat tepat kerana dalam masa kurang sebulan lagi, seluruh umat Islam akan menyambut Syawal. Syawal atau bulan rasa yang sangat sinonim dengan 'saya nak cantik dan kurus sebelum raya'. Agak-agaknya kenapa ye orang nak kurus dan nak cantik sebelum hari raya?

    Yang dapat saya fikirkan, tentulah mereka mahu tampil menarik apabila berjumpa dan berkumpul dengan saudara-mara dan rakan-rakan di hari raya nanti. Maklumlah, masa tu lah biasanya kita akan update info-info terkinin, gosip gosip gitu :)

    Ok jom teruskan bacaan untuk promosi Vivix.

    Anda boleh klik poster ni kalau nak beli Vivix Online.


    Macam biasa, promosi Shaklee memang tetap begini. Beli 6 Percuma 1. 

    Best tau, sebab anda dapat jimatkan harga untuk sebotol produk setiap bulan dengan pembelian 1 set promosi. Dan untuk Promosi Vivix, anda bukan sahaja mendapat extra sebotol Vivix, tetapi dapat juga beberapa benefit lain . Antaranya :

    ✎ PERCUMA SEBOTOL VIVIX
    ✎ KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA
    ✎ CAJ PENGEPOSAN PERCUMA
    ✎ CASH BONUS SEKITAR RM200+

    Nampaknya bukan setakat 1, tetapi 4 lagi bonus free yang lain. Agaknya ada tak syarikat lain atau pasaraya yang buat promosi gempak macam ni?

    Ohh ye, sebenarnya jika anda membeli 2 botol Vivix sahaja, anda dah boleh dapatkan bonus yang hampir sama dengan bonus di atas, kecuali sebotol free tu tak termasuk ye, amaun cash bonus tu pon kurang la sikit berbanding jika anda mengambil 1set lengkap promosi ini.


    Mahu kelihatan jelita dan tampan seperti dua duta Shaklee Indonesia ni tak? Cuba amalkan apa yang mereka amalkan. Of course lah VIVIX  

    Okey, apa istimewa Vivix ni?

    Vivix ni sebenarnya boleh dikatakan dalam bahasa mudahnya sebagai TONIK AJAIB.

    Insya allah ia sangat bermanfaat bagi anda yang mahu mengekalkan kesihatan di paras yang optimum, dan sangat berbaloi untuk dicuba bagi anda yang mengalami masalah strok, darah tinggi, diabetes, dan beberapa lagi masalah kesihatan yang agak serius.

    Manfaat kesihatan melalui pengambilan Vivix, jom baca lebih lanjut DISINI. 

    Selain sebagai pemangkin untuk tampil cantik dihari raya, Vivix juga ada pelbagai lagi manfaat lain yang akan menyebabkan anda mahu terus kekal mengambil Vivix.

    Ini adalah testimoni paling baru yang sahabat kami kongsikan. Vivix memperbaiki komplikasi diabetes.
    Jom baca testimoni ini.


    TESTIMONI VIVIX MEMPERCEPATKAN LUKA DIABETES SEMBUH

    Testimoni dari Master Wan Fatihanum tentang ibunya. 



    Ma dah lama hidup dgn diabetes, ingat lagi sejak mengandungkan adik yg kedua bongsu 20 tahun lebih yg lalu.
    Kalau dulu bacaan diabetes 23, 17..hari ni JENG JENG JENGGGGGG...
    7 YE.DIULANG..7 SAHAJA..Patutlah balik kampung raya haji haritu tengok ma makin sihat. Katanya kawan-kawan ramai tegur kenapa nampak dah berisi sekarang. Tau-tau jelah diabetes membuatkan penghidapnya jadi susut berat badan. Sekarang dah sihat, hepinyaaaaa..Lagi satu saya perhatikan sendiri kulit tangan ma tidak kering lagi, dah semakin moist. Kalau dulu nampak sgt kering.Extra benefit ok!

    Jadi, jika anda sedang berkira-kira untuk membelikan ibu bapa anda yang sedang menderita akibat komplikasi penyakit-penyakit begini, inilah masa terbaik untuk anda berbakti kepada mereka.

    Apalah nak berkira dengan nilai wang berbanding kesihatan mereka yang tersayang.

    Hubungi saya untuk mendapatkan stok Vivix anda sekarang ye. Atau anda boleh beli sendiri Vivix DI SINI.


    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
    Facebook
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head